Изградња знања, сарадња и употреба ИКТ у школи 21. века

У понедељак, 17. фебруара 2014. године започиње реализација семинара Изградња знања, сарадња и употреба ИКТ у школи 21. века (ИЗСИКТ), прва у овој школској години.
Семинар ће се одржати електронским путем на адреси: http://www.21.kreativno.rs/. 14.1

Тема семинара је оспособљавање наставника за израду иновативних наставних активности, које су у функцији развоја вештина 21. века код ученика. Полазници ће се упознати и са конкретним алатима за електронско учење, бесплатним за образовну употребу.
Више о томе како и зашто је овај семинар настао можете прочитати у овом тексту, а пријаву можете преузети овде. На овом форуму такође можете питати све што вас занима у вези са семинаром ИЗСИКТ.

О детаљима семинара можете прочитати у Каталогу програма сталног стручног усавршавања: http://katalog.zuov.rs/Program2012.aspx?katbroj=245&godina=2012/2013.

2 comments

  1. […] 17. фебруара креће реализација електронског семинара Изградња знања, сарадња и употреба ИКТ у школи 21. века. Иза овог назива крије се одговор на питање које је поставио М. Пренски: “како да школе ухвате корак с ученицима и пруже им одговарајуће образовање”.Семинар ће се одржати на адреси: http://www.21.kreativno.rs/На форуму који се налази на овој страници сви заинтересовани могу поставити питања, преузети пријаву и документ са описом семинара.Ауторке семинара су Jugoslava Lulić i Dusa Vukovic. Више о семинару у чланку на Југославином блогу. […]

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s