Електронским учењем до креативне наставе–18 новембар

1eudkn

Семинар Електронским учењем до креативне наставе настао је из наше  потребе  да своја знања и искуства поделимо са свим наставницима који су спремни на изазов доживотног учења, како бисмо заједно стварали квалитетнију наставу примерену XXI веку и друштву знања.

Желели смо да наставници о електронском учењу уче управо кроз електронско учење, како би кроз непосредно искуство стекли и потребне вештине које би могли после користити у раду са својим ученицима. Из тог разлога, овај семинар је електронски (онлајн) и постављен је на Мудл-платформу.

Циљеви семинара су развијање свести о промењеној улози наставника и ученика у XXI веку, развијање педагошких вештина потребних за рад са дигиталном генерацијом, усвајање основних знања о електронском учењу и алатима за ел. учење, као и стварање  мреже наставника који желе да иновирају своју наставу уз употребу ИКТ.

Нови циклус семинара Електронским учењем до креативне наставе почеће 18. новембра 2011. године.

Више о семинару Електронским учењем до креативне наставе и начину пријављивања можете прочитати на Блогу о настави, а можете погледати и кратак видео запис.

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s